Tricolore med krämig ost- & skinksås, toppad med italiensk hårdost
Måndag
Gratinerad kyckligfilé med tomat- & mozzarella, serveras med rostad potatis, skysås samt vitlökscremé Pocherad torskfilé med ägg- & persiljesås, serveras med kokt potatis (G.L)
Tisdag
Nötfärsjärpar med örtgräddsås, kokt potatis, lingonsylt & saltgurka (L) Skaldjursgratinerad sejfilé med hemlagat potatismos & gröna ärtor (G)
Onsdag
Plommonspäckad karré med gräddsås, kokt potatis & äppelmos Panerad havsabborre med skagenröra & dillslungad potatis
Torsdag
Marinerad fläskfilé med potatisgratäng, rödvinssky, bearnaisesås & vitlöksfrästa haricoverts Panerad bergtungafilé med västkuströra & hemlagat potatismos
Fredag
Långfredag, Pizza- & A la carte öppet 12.00-20.00
Halloumisallad
Halloumisallad
145:-
med romansallad, picklad rödlök, rostade kikärtor, cocktail tomater, vinegrette