Veckans Pasta
Krämig fläskfilépasta med dijon & dragon, toppad med italiensk hårdost
Måndag
Marinerad fläskfilé med cognacssås, rostad timjanpotatis & sauterade morötter (L)Pocherad torskfilé med ägg- & persiljesås, serveras med kokt potatis (G.L)
Tisdag
Kycklingschnitzel med rödvinssky, bearnaisesås, stekt potatis & gröna ärtor Gratinerad sejfilé med skaldjur & hemlagat potatismos
Onsdag
Persiljejärpar med gräddsås, kokt potatis, lingonsylt & inlagd gurka (L)Panerad spättafilé med romsås & dillslungad potatis
Torsdag
Ärtsoppa med pannkaka, sylt & gräddePepparstekt ytterfilé med vitlökssky, chipotlecremé & rostad potatis (G.L)Fylld falukorv med hemlagat potatismos & gurkmajonnäs (G)
Fredag
Klassisk Wallenbergare med hemlagat potatismos, skirat smör, rårörda lingon & gröna ärtorStekt regnbåge med räk- & kräftröra, serveras med dillslungad potatis
13. Bolognese
nötfärs, lök