13. Bolognese

Lunch vecka 21

Veckans Pasta

Krämig fläskfilépasta med dijon & dragon, toppad med italiensk hårdost

Måndag

Marinerad fläskfilé med cognacssås, rostad timjanpotatis & sauterade morötter (L)
Pocherad torskfilé med ägg- & persiljesås, serveras med kokt potatis (G.L)

Tisdag

Kycklingschnitzel med rödvinssky, bearnaisesås, stekt potatis & gröna ärtor
Gratinerad sejfilé med skaldjur & hemlagat potatismos

Onsdag

Persiljejärpar med gräddsås, kokt potatis, lingonsylt & inlagd gurka (L)
Panerad spättafilé med romsås & dillslungad potatis

Torsdag

Ärtsoppa med pannkaka, sylt & grädde
Pepparstekt ytterfilé med vitlökssky, chipotlecremé & rostad potatis (G.L)
Fylld falukorv med hemlagat potatismos & gurkmajonnäs (G)

Fredag

Klassisk Wallenbergare med hemlagat potatismos, skirat smör, rårörda lingon & gröna ärtor
Stekt regnbåge med räk- & kräftröra, serveras med dillslungad potatis

13. Bolognese

13. Bolognese

135:-

nötfärs, lök