Veckans Pasta
Tricolore med krämig ost- & skinksås, toppad med italiensk hårdost
Måndag
Gratinerad kycklingfilé med tomat & mozzarella, serveras med basilikasås & rostad potatis (G)Panerad spättafilé med dansk remouladsås & dillslungad potatis
Tisdag
Onsdag
Nötfärsjärpar med gräddsås, kokt potatis, lingonsylt & saltgurka (L)Panerad torskfilé med gräddkokt spenat & kokt potatis
Torsdag
Helstekt fläskfilé med cognacspepparsås, stekt potatis & svartvinbärsgelé (G.L)Pancopanerad havsabborre med dill- & citroncremé, serveras med hemlagad potatispuré, toppad med handskalade räkor
Fredag
Schnitzel Cordon Bleu med rödvinssky, bearnaisesås, rostad timjanpotatis & gröna ärtorPanerad kungsflundra med skagenröra & dillslungad potatis
19. Toscana
italiensk salami, paprika, lök, vitlöksolja, ruccola