26. Acapulco

Lunch vecka 38

Veckans Pasta

Krämig fläskfilépasta med dijon & dragon, toppad med italiensk hårdost

Måndag

Örtstekt ytterfilé med cognacspepparsås, saltbakad färskpotatis & sauterade morötter (G.L)
Pancopanerad havsabborre med romsås & hemlagad potatispuré

Tisdag

Rimmat stekt fläsk med raggmunk eller löksås & kokt potatis
Pocherad torskfilé med ägg- & persiljesås, serveras med kokt potatis

Onsdag

Pannbiff med löksky, kokt potatis, lingonsylt & inlagd gurka (L)
Gratinerad sejfilé med broccoli & bacon, serveras med hemlagat potatismos (G)

Torsdag

Ärtsoppa med pannkaka, sylt & grädde
Boeuf bourguignon med hemlagat potatismos (G)
Lasagne med vitlöks crème

Fredag

Timjan’s skomakarlåda (noisette) med rödvinssky, bacon, purjolök & hemlagat potatismos
Havets Wallenbergare med hummersås & hemlagat potatismos, toppad med handskalade räkor

26. Acapulco

26. Acapulco

145:-

oxfilé, champinjoner, lök, jalapeños, tacosås, tacokrydda, vitlök