26. Acapulco

Lunch vecka 19

Veckans Pasta

Krämig kycklingpasta med gröna pesto, toppad med italiensk hårdost

Måndag

BBQ Glaserad karré med skysås, bearnaisesås, rostad potatis & sauterade babymorötter
Gratinerad sejfilé med räkor & dill, serveras med hemlagat potatismos

Tisdag

Nötfärsjärpar med gräddsås, kokt potatis, lingonsylt & saltgurka (L)
Panerad havsabborre med romsås & hemlagad potatispuré

Onsdag

Gratinerad kycklingfilé med mozzarella & soltorkade tomater, serveras med basmatiris (G)
Panerad spättafilé med räkröra & dillslungad potatis

Torsdag

Ärtsoppa med pannkaka, sylt & grädde
Dillkött med morötter & kokt potatis (G.L)
Isterband med dillstuvad potatis & rödbetor

Fredag

Timjan’s skomakarlåda (noisette) med bacon, rödvinssky, purjolök & hemlagat potatismos
Panerad kungsflundra med räk- & kräftröra, serveras med dillslungad potatis

26. Acapulco

26. Acapulco

145:-

oxfilé, champinjoner, lök, jalapeños, tacosås, tacokrydda, vitlök