Veckans Pasta
Tricolore med krämig skink- & ädelostssås, toppad med italiensk hårdost
Måndag
Nattbakad BBQ glaserad karré med timjanrostad potatis, skysås & bearnaisesås (G.L)Panerad torskfilé med gräddkokt bladspenat, serveras med kokt potatis (L)
Tisdag
Persiljejärpar med gräddsås, kokt potatis, lingonsylt & inlagd gurka (L) Persiljefylld strömmingsflundra med skirat smör, hemlagat potatismos & rårörda lingon
Onsdag
Rotmos med oxbringa & senapscremé (G)Panerad spättafilé med tartarsås & dillslungad potatis
Torsdag
Ärtsoppa med pannkaka, sylt & gräddeKycklinggryta med bacon & champinjoner, serveras med basmatiris (G.L)Stuvade makaroner med stekt falukorv (L)
Fredag
Marinerad fläskfilé med potatisgratäng, cognacssås & vitlöksfrästa haricotsvertsPanerad kungsflundra med skagenröra & hemlagat potatismos
03. Capricciosa
skinka, färska champinjoner