Måndag

Gratinerad kycklingfilé med soltorkad tomat & parmesan, serveras med rostad potatis (G.L)

Panerad torskfilé med dill- & citroncremé, toppad med handskalade räkor, serveras med hemlagat potatismos

Veckans Pasta

Salsicciapasta med linguine, toppad med italiensk hårdost

Fredag

Schnitzel med rödvinssky, kryddsmör, rostad klyftpotatis & gröna ärtor

Halstrad regnbåge med dillhollandaise & hemlagad potatispuré (G)

Torsdag

Marinerad fläskfilé med vitlökssky, bearnaisesås, stekt potatis & sauterade morötter (G.L)

Pancopanerad koljafilé med skagenröra & hemlagat potatismos

Onsdag

Grekiska nötfärsjärpar med skysås, tzatziki & rostad provencalepotatis & dillstomp (G)

Gratinerad sejfilé med hummersås & dillstomp (G)

Tisdag

Pepparstekt ytterfilé med cognacssås, stekt potatis & vitlöksfrästa haricotsverts (G.L)

Panerad spättafilé med remouladsås & dillslungad potatis