Måndag
Gratinerad kycklingfilé med soltorkad tomat & parmesan, serveras med rostad potatis (G.L)
Panerad torskfilé med dill- & citroncremé, toppad med handskalade räkor, serveras med hemlagat potatismos
Veckans Pasta
Salsicciapasta med linguine, toppad med italiensk hårdost
Fredag
Schnitzel med rödvinssky, kryddsmör, rostad klyftpotatis & gröna ärtor
Halstrad regnbåge med dillhollandaise & hemlagad potatispuré (G)
Torsdag
Marinerad fläskfilé med vitlökssky, bearnaisesås, stekt potatis & sauterade morötter (G.L)
Pancopanerad koljafilé med skagenröra & hemlagat potatismos
Onsdag
Grekiska nötfärsjärpar med skysås, tzatziki & rostad provencalepotatis & dillstomp (G)
Gratinerad sejfilé med hummersås & dillstomp (G)
Tisdag
Pepparstekt ytterfilé med cognacssås, stekt potatis & vitlöksfrästa haricotsverts (G.L)
Panerad spättafilé med remouladsås & dillslungad potatis