Veckans Pasta
Krämig fläskfilépasta med dijon & dragon, toppad med italiensk hårdost
Måndag
Örtstekt ytterfilé med cognacspepparsås, saltbakad färskpotatis & sauterade morötter (G.L)Pancopanerad havsabborre med romsås & hemlagad potatispuré
Tisdag
Rimmat stekt fläsk med raggmunk eller löksås & kokt potatis Pocherad torskfilé med ägg- & persiljesås, serveras med kokt potatis
Onsdag
Pannbiff med löksky, kokt potatis, lingonsylt & inlagd gurka (L)Gratinerad sejfilé med broccoli & bacon, serveras med hemlagat potatismos (G)
Torsdag
Ärtsoppa med pannkaka, sylt & gräddeBoeuf bourguignon med hemlagat potatismos (G)Lasagne med vitlöks crème
Fredag
Timjan’s skomakarlåda (noisette) med rödvinssky, bacon, purjolök & hemlagat potatismosHavets Wallenbergare med hummersås & hemlagat potatismos, toppad med handskalade räkor
26. Acapulco
oxfilé, champinjoner, lök, jalapeños, tacosås, tacokrydda, vitlök