09. Bussola

Lunch vecka 38

Veckans Pasta

Spaghetti med krämig baconsås, toppad med italiensk hårdost

Måndag

Gratinerad kycklingfilé med tomat- & mozzarella, serveras med skysås, vitlöks crème & rostad potatis (G)
Panerad havsabborre med romsås & dillstomp

Tisdag

Grekiska nötfärsbiffar med rödvinssky, tzatziki & stekt potatis
Gratinerad sejfilé med räkor & kräftor, serveras med hemlagad potatispuré (G)

Onsdag

Helstekt ytterfilé med cognacspepparsås, timjanrostad kulpotatis & sauterade morötter (G.L)
Pocherad torskfilé med skirat smör, färskriven pepparrot & kokt potatis (G)

Torsdag

Ärtsoppa med pannkaka, sylt & grädde
Helstekt fläskfilé med kantarellsås, stekt potatis & svartvinbärsgelé (G.L)
Korvstroganoff med ris (G.L)

Fredag

Schnitzel Cordon Bleu med rödvinssky, chilibearnaise, rostad kyftpotatis & gröna ärtor
Halstrad regnbåge med västkustsröra & dillslungad potatis (G)

09. Bussola

09. Bussola

125:-

skinka, räkor