Veckans Pasta
Tricolore med krämig skink- & ostsås, toppad med italiensk hårdost
Måndag
Helstekt fläskfilé med cognacspepparsås, rostad potatis & vitlöksfrästa haricoverts (G.L) Panerad vitling med romsås & hemlagat potatismos
Tisdag
Rimmat stekt fläsk med raggmunk, bruna bönor eller löksås & kokt potatis Skaldjursgratinerad sejfilé med dillstomp (G)
Onsdag
Nötfärsjärpar med gräddsås, kokt potatis, lingonsylt & saltgurka (L)Panerad spättafilé med dill- & rödlöks crème, serveras hemlagad potatispuré
Torsdag
Ärtsoppa med pannkaka, sylt & gräddeHelstekt ytterfilé med kantarellsås, stekt potatis & svartvinbärsgeléPanerad havsabborre med skagenröra & dillslungad potatis
Fredag
Klassisk Wallenbergare med skirat smör, hemlagat potatismos, rårörda lingon & gröna ärtorPanerad kungsflundra med räk- & kräftröra, serveras med hemlagat potatismos