Veckans Pasta
Krämig fläskfilépasta med champinjoner & paprika
Måndag
Nattbakad karré med örtgräddsås, kokt potatis, sauterad brysselkål & äppelmos (G.L)
Panerad spättafilé med dansk remouladsås & hemlagat potatismos
Tisdag
Persiljejärpar med gräddsås, kokt potatis, lingonsylt & saltgurka (L)
Skaldjursgratinerad sejfilé med hemlagad potatispuré (G)
Onsdag
Kycklingschnitzel med rödvinssky, bearnaisesås, stekt potatis & gröna ärtor (L)
Panerad torskfilé med vitvinssås, baconströssel & potatismos
Torsdag
Ärtsoppa med pannkaka, sylt & grädde
Fläskfilégryta med mild ädelost, serveras med ris (G.L)
Stuvade makaroner med stekt falukorv (L)
Fredag
Wallenbergare med skirat smör, hemlagat potatismos, gröna ärtor & rårörda lingon
Citronbakad laxfilé med sesamrostad potatis & broccoli, serveras med en mild aioli (G.L)
Kebabtallrik
pommes, isbergssallad, tomat, gurka, lök, feferoni, kebabsås