Veckans Pasta
Krämig fläskfilépasta med dijon, dragon & champinjoner, toppad med italiensk hårdost
Måndag
Pepparstekt ytterfilé med skysås, bearnaisesås, rostad provencalepotatis & smörstekta babymorötter (G)
Pancopanerad havsabborre med romsås & hemlagat potatismos
Tisdag
Rimmat stekt fläsk med raggmunk eller löksås & kokt potatis
Pocherad torsk med kokt potatis & äggsås (G.L)
Onsdag
Persiljejärpar med gräddsås, kokt potatis, lingonsylt & saltgurka
Panerad spättafilé med dansk remouladsås & hemlagat potatismos
Torsdag
Ärtsoppa med pannkaka, sylt & grädde
Helstekt fläskfilé med kantarellsås, stekt potatis & svartvinbärsgelé (G.L)
Isterband med dillstuvad potatis & rödbetor
Fredag
Schnitzel Cordon Bleu med rostad kulpotatis, rödvinssky, chilibearnaise & gröna ärtor
Havets Wallenbergare med hummersås, hemlagad potatispuré & gröna ärtor, toppad med handskalade räkor
Panerad gös
med hemlagat potatismos, skagenröra