Panerad gös

Lunch vecka 46

Veckans Pasta

Krämig fläskfilépasta med dijon, dragon & champinjoner, toppad med italiensk hårdost

Måndag

Pepparstekt ytterfilé med skysås, bearnaisesås, rostad provencalepotatis & smörstekta babymorötter (G)

Pancopanerad havsabborre med romsås & hemlagat potatismos

Tisdag

Rimmat stekt fläsk med raggmunk eller löksås & kokt potatis

Pocherad torsk med kokt potatis & äggsås (G.L)

Onsdag

Persiljejärpar med gräddsås, kokt potatis, lingonsylt & saltgurka

Panerad spättafilé med dansk remouladsås & hemlagat potatismos

Torsdag

Ärtsoppa med pannkaka, sylt & grädde

Helstekt fläskfilé med kantarellsås, stekt potatis & svartvinbärsgelé (G.L)

Isterband med dillstuvad potatis & rödbetor 

Fredag

Schnitzel Cordon Bleu med rostad kulpotatis, rödvinssky, chilibearnaise & gröna ärtor

Havets Wallenbergare med hummersås, hemlagad potatispuré & gröna ärtor, toppad med handskalade räkor

Panerad gös

Panerad gös

175:-

med hemlagat potatismos, skagenröra