17. Mexico

Lunch vecka 16

Veckans Pasta

Spaghetti med krämig baconsås, toppad med italiensk hårdost

Måndag

Nattbakad karré med gräddsås, kokt potatis, varm brysselkål & äppelmos (G.L)
Panerad spättafilé med remouladsås & dillkokt färskpotatis (L)

Tisdag

Stekt rimmat fläsk med raggmunk, bruna bönor eller löksås & kokt potatis
Gratinerad sejfilé med dill & räkor, serveras med hemlagat potatismos

Onsdag

Bacon- & ostfylld köttfärslimpa med stekt potatis, örtgräddsås, lingonsylt & inlagd gurka

Torsdag

Ärtsoppa med pannkaka, sylt & grädde
Marinerad fläskfilé med rödvinssky, bearnaisesås, rostad potatis & vitlöksfrästa haricoverts (L)
Klassisk lasagne med vitlöks crème

Fredag

Timjan’s skomakarlåda (noisette) med rödvinssky, bacon, purjolök & hemlagat potatismos
Panerad kungsflundra med skagenröra & dillkokt färskpotatis (L)

17. Mexico

17. Mexico

125:-

nötfärs, lök, jalapeno, tacosås, tacokrydda, vitlök