23. Parma

Lunch vecka 49

Veckans Pasta

Tricolore med krämig ost- & skinksås, toppad med italiensk hårdost

Måndag

Gratinerad kycklingfilé med tomat- & mozzarella samt skysås, vitlöks crème & rostad potatis (G)
Panerad spättafilé med romsås & hemlagat potatismos

Tisdag

Grekiska nötfärsjärpar med rödvinssky, tzatziki & stekt potatis
Panerad torskfilé med gräddkokt bladspenat & kokt potatis (G)

Onsdag

Helstekt ytterfilé med örtgräddsås, varm broccoli, kokt potatis & äppelmos (G.L)
Gratinerad sejfilé med räkor- & dill, serveras med hemlagat potatismos (G)

Torsdag

Ärtsoppa med pannkaka, sylt & grädde
Helstekt fläskfilé med kantarellsås, stekt potatis & svartvinbärsgelé (G.L)
Korvstroganoff med ris (G.L)

Fredag

Timjans skomakarlåda (noisette) med rödvinssky, bacon, purjolök & hemlagat potatismos
Panerad gösfilé med skagenröra & dillslungad potatis

23. Parma

23. Parma

135:-

parmaskinka, färsk ruccola, soltorkade tomater, italiensk hårdost