Veckans Pasta
Pasta Alfredo med kyckling, toppad med italiensk hårdost
Måndag
Nattbakad karré med örtgräddsås, kokt potatis, ångad brysselkål & äppelmos (G.L)Panerad torskfilé med ägg- & persiljesås, serveras med kokt potatis (G.L)
Tisdag
Rimmat stekt fläsk med raggmunk eller löksås & kokt potatis Panerad spättafilé med dansk remouladsås & hemlagat potatismos
Onsdag
Marinera kycklingfilé med skysås, sweet chilicrème & rostade rotsaker (L)Gratinerad sejfilé med bacon, broccoli & parmesan, serveras med hemlagad potatispuré (G)
Torsdag
Ärtsoppa med pannkaka, sylt & gräddeHelstekt fläskfilé med cognacssås, rostad potatis & vitlöksfrästa haricotsverts (G.L)Fylld falukorv med hemlagat potatismos & gurkmajonnäs (L)
Fredag
Klassisk Wallenbergare med skirat smör, hemlagat potatismos, rårörda lingon & gröna ärtorHalstrad regnbåge med räkröra & dillslungad potatis (G)
24. Venezia
stekt färs, italiensk salami, ruccola, tzatziki