24. Venezia

Lunch vecka 44

Veckans Pasta

Pasta Alfredo med kyckling, toppad med italiensk hårdost

Måndag

Nattbakad karré med örtgräddsås, kokt potatis, ångad brysselkål & äppelmos (G.L)
Panerad torskfilé med ägg- & persiljesås, serveras med kokt potatis (G.L)

Tisdag

Rimmat stekt fläsk med raggmunk eller löksås & kokt potatis
Panerad spättafilé med dansk remouladsås & hemlagat potatismos

Onsdag

Marinera kycklingfilé med skysås, sweet chilicrème & rostade rotsaker (L)
Gratinerad sejfilé med bacon, broccoli & parmesan, serveras med hemlagad potatispuré (G)

Torsdag

Ärtsoppa med pannkaka, sylt & grädde
Helstekt fläskfilé med cognacssås, rostad potatis & vitlöksfrästa haricotsverts (G.L)
Fylld falukorv med hemlagat potatismos & gurkmajonnäs (L)

Fredag

Klassisk Wallenbergare med skirat smör, hemlagat potatismos, rårörda lingon & gröna ärtor
Halstrad regnbåge med räkröra & dillslungad potatis (G)

24. Venezia

24. Venezia

135:-

stekt färs, italiensk salami, ruccola, tzatziki